.

Montessorilärare/förskollärare

Vi söker till hösten -19 dig som vill arbeta på en av våra förskolor med barn 3-5 år.

När nu Karin hos oss går i pension har vi en ledig tjänst till hösten. Ta chansen att arbeta på en väl inarbetad montessoriförskola som värnar om montessoripedagogiken och dess betydelse för barnens utveckling. Denna tjänst är på vår mindre förskola på Rödabergsgatan 11. Du kan läsa mer om vår verksamhet här på hemsidan.

Du är intresserad av att arbeta på en mindre förskola/skola. Du har erfarenhet av att arbeta med barn i åldrarna 3-5 år på förskolan och du har en montessoriutbildning för dessa åldrar.

Tjänsten är en tillsvidare på heltid.

Se mer på Arbetsförmedlingen, där vår annons finns. Har du frågor, ring förskolechef Inger Bjur på 08-409 00 858 eller maila din ansökan till inger.bjur@vmskola.se