.

Lärare i engelska åk 7-9

Vi söker till läsåret 18/19 dig som vill arbeta på vårt högstadium.

Du är intresserad av att arbeta på en mindre skola och undervisa våra elever i engelska samt vara mentor. Du har erfarenhet av undervisning, betygssättning och Lgr11. Du har vana att anpassa din undervisning till elever med olika behov och vara intresserad av att arbeta ämnesintregrerat. Vi är en liten skola där du kommer att samarbeta med övriga lärare på skolan och framförallt i högstadiet.

Tjänsten innebär att du undervisar i engelska åk 7-9, ansvarar för engelska och svenska för det elever som väljer bort språkvalet i åk 8-9 och är mentor för åk 8. Det är deltid på 60-65%.

Se mer på arbetsförmedlingen, där vår annons finns. Har du frågor, ring rektor Inger Bjur på 08-409 00 858 eller maila din ansökan till rektor@vmskola.se